Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe beelden Lethis: Path of Progress

Ruim een half uur aan gameplay footage

Ruim een half uur aan gameplay footage

Lethis: Path of Progress werd onlangs aangekondigd voor Nintendo’s hybride console en in een nieuwe video kunnen we ruim een half uur aan gameplay beelden bewonderen. Het spel is een ode aan de klassieke citybuild-games uit de jaren ’90. De game speelt zich af in een victoriaans universum met de naam Lethis. Het is de bedoeling om hier een succesvolle stad op te bouwen. Huisvesting voor je inwoners, water en elektriciteit zijn hierbij slechts enkele dingen om rekening mee te houden.

Lethis: Path of Progress zal op 24 oktober naar de Nintendo Switch komen. Naast een freeplay mode zitten er ook verschillende missies in het spel. Hiermee kun je het spel leren kennen en nog beter worden in het managen van je stad. Lethis: Path of Progress zal 19,99 euro gaan kosten in de eShop.