Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

First 4 Figures onthult Luigi’s Mansion 3 beeld

Dit griezelige beeld kun je binnenkort al toevoegen aan je collectie.

Dit griezelige beeld kun je binnenkort al toevoegen aan je collectie.

First 4 Figures heeft een nieuw beeld onthuld, het is het eerste PVC beeld in de Luigi’s Mansion 3-reeks. Dit beeld komt in drie verschillende versies uit: de standaard editie, de collector’s editie en de exclusieve editie. De standaard editie en de collector’s editie zullen te koop zijn bij verschillende winkels, de exclusieve editie zal alleen via de site van First 4 Figures te verkrijgen zijn.

De exclusieve editie kun je tot 15 november preorderen. Mocht je hem voor 18 oktober kopen, vergeet dan niet om je aankoop op 18 oktober te verifiëren om je lage nummer te garanderen. Alle edities zullen nog dit jaar uitkomen. Hieronder is een overzicht van de verschillende versies, samen met de prijzen.

Standaard editie – $74,99

De standaard editie bevat het Luigi’s Mansion 3 – Luigi PVC beeld, samen met een collector’s doos. Deze zal $74,99 kosten, wat hier ongeveer €74,99 zal zijn. Het totale beeld zal 23cm hoog, 13cm breed en 13cm diep zijn, en zal 0,642kg wegen.

Collector’s editie – $99,99

De collector’s editie bevat het Luigi’s Mansion 3 – Luigi en Polterpup beeld samen met een collector’s doos. De voet van het beeld is, vergeleken met de standaard editie, vierkant en iets groter. Ook bevat dit beeld de Polterpup. Verder staan er op de voet van het beeld een aantal glow in the dark voetafdrukken en bevat het beeld LED-verlichting in zowel de Poltergust G-00 als de Polterpup.

Dit beeld zal 23cm hoog, 18cm breed en 14cm diep zijn. Ook zal het iets zwaarder zijn dan de standaard editie, namelijk 0,962kg. De collector’s editie kost $99,99 wat hier ongeveer €99,99 euro zal zijn.

Exclusieve editie – $114,99

De exlusieve editie is qua beeld en collector’s doos vrijwel gelijk aan de collector’s editie; echter komt deze editie nog met een premium deluxe doos waar de collector’s doos in zit. Ook krijg je hier een authentication card bij die de echtheid en het nummer garanderen, en zijn de beelden aan de onderkant genummerd.

Zoals eerder genoemd zal deze editie alleen via de site van First 4 Figures te koop zijn en zal deze $114,99 kosten. Ook komt er nog $35,00 aan verzendkosten bij, waardoor het totaal op $149,99 uitkomt.