Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Uragun aangekondigd voor de Switch

Trek ten strijde tegen A.I. in deze explosieve Top-Down shooter.

Trek ten strijde tegen A.I. in deze explosieve Top-Down shooter.

Top-Down shooter Uragun komt naar de Switch. Dat heeft ontwikkelaar Kool2Play bekend gemaakt. Het komt begin 2020 naar de Switch. Een trailer is alvast verschenen, deze kun je hieronder bekijken.

Uragun speelt zich af in een toekomst waar mensen iets teveel onderzoek in de ontwikkeling van A.I. hebben gestoken, en iets te weinig in het beschermen van het klimaat. Als gevolg hiervan gebeurden er een paar rampzalige natuurrampen, en riep de mensheid de hulp van A.I. in om hen hierbij te helpen. Helaas besloten deze dat, om het klimaat te beschermen, de mensheid het best uitgeroeid kon worden. Jij bestuurt in deze game een man in een zeer krachtige Mech, die in de straten van New York, Londen, Berlijn en andere grote steden deze invasie van A.I. onder controle probeert te houden.