Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun krijgt Undertale DLC

Drum mee op je favoriete liedjes van Undertale.

Drum mee op je favoriete liedjes van Undertale.

Vorig jaar november kwam het ritmespel Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun, wat al bekend was van de Japanse speelhallen, naar de Nintendo Switch. Het spel had bij release al 70 verschillende nummers waarvan je vele kon herkennen van andere games. Later kwamen er ook nog verschillende DLC waardoor je mee kon drummen op liedjes van Pokémon en Dragon Ball.

En nu is ook Undertale aan de beurt. De volgende nummers zijn inbegrepen in de DLC: Megalovania, Heartache en Hopes and Dreams. Deze drie liedjes zijn beschikbaar in vier verschillende moeilijkheidsgraden.

Ga jij de DLC aanschaffen omdat je fan bent van beide games? Laat het ons weten in de reacties.