Nieuwe Inmost trailer

Deze bijzondere indie game komt binnenkort naar de Switch.

Hidden Layer games en Chucklefish hebben een nieuwe trailer online gezet voor Inmost, een atmosferische puzzel platformer die binnenkort naar de Switch komt. De trailer kun je hieronder bekijken.

In Inmost neem jij de rol aan van drie verschillende personages. Je speelt een ridder, een wezen dat zich voedt door middel van pijn en een jong meisje. De drie zijn met elkaar verbonden door middel van een groot, donker verhaal. De game is volledig in pixelart-stijl.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie