Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe gameplaybeelden Overwatch voor de Switch

Vecht mee voor de toekomst van Overwatch.

Vecht mee voor de toekomst van Overwatch.

Vanaf dinsdag 15 oktober kunnen we eindelijk aan de slag met Overwatch op Nintendo’s hybride console. Deze Legendary Edition zal buiten de volledige game en een lidmaatschap van Nintendo Switch Online ook verschillende skins met zich meebrengen. Zo krijg je 5 legendarische-, 5 epische- en 5 originele helden-skins zodat er sowiso één voor jouw tussen zit.

Alhoewel het spel op 15 oktober te downloaden is zullen fans tot 20:00 uur moeten wachten tot ze kunnen beginnen met gamen. De gameservers zullen namelijk pas om dat tijdstip live gaan. Wat leuk is om te weten is dat als je Overwatch vóór 31 december 2019 aanschaft je een Gouden Loot Box ontgrendeld waarin gegarandeerd 1 legendarisch item zit. Altijd handig toch?

Voor degene die écht niet tot dinsdag 20:00 uur kunnen wachten zijn hieronder alvast gameplaybeelden te bekijken: