Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ubisoft gaat meer tv-series maken

Er komen series gebaseerd op Rayman, Hungry Shark, Far Cry en Watch Dogs.

Er komen series gebaseerd op Rayman, Hungry Shark, Far Cry en Watch Dogs.

Op Netflix kun je al vier seizoenen van Rabbids Invasie kijken, maar er komen nog meer series gebaseerd op Ubisoft-franchises aan, zegt Hollywood Reporter. Als eerste komt er een Rabbids Invasie-special, die zich op Mars afspeelt. Daarnaast komen er twee kinderseries: één gebaseerd op Rayman en één op Hungry Shark.

Zouden ze aan het begin van elke aflevering een andere bank-scene doen?

Voor de kinderen van acht tot twaalf jaar komt er een “cybermystery”-animatieserie, die je kunt omschrijven als een getemde versie van Watch Dogs. Het lijkt erop dat er een jong hoofdpersonage is, met een hacker alter-ego.

Watch Dogs, maar dan in kleur en zonder auto’s?

Daarnaast mag Far Cry 3 Blood Dragon ook meedoen, want daarop wordt een serie gebaseerd voor jongvolwassenen. Ubisoft werkt hiervoor samen met Adi Shankar, de producer van Netflix’ Castlevania. De serie zal “Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe” gaan heten en zal zich afspelen in een “multiversum” van Ubisoft-titels.

Klapkoplampen, roze en turqoise neon voorspellen veel VHS en vaporwave, maar dan metal.

De komende tijd zullen genoeg nieuwe op games gebaseerde series verschijnen. Zo is seizoen één van The Witcher voor Netflix al klaar. Een serie over DOOM komt er ook aan, evenals series gebaseerd op Cuphead en The Division. Van welke game zou jij wel een serie willen zien?