Nieuwe gameplaybeelden van Little Town Hero

Geniet van maar liefst 20 minuten aan nieuwe beelden!

Little Town Hero gaat over een stad die compleet geïsoleerd is van de buitenwereld. De enige uitweg is een poort die hevig beschermd is door vijanden. Iedereen in de stad accepteert dit behalve één iemand, de protagonist. Hij wilt namelijk de buitenwereld zien en het kwaad dat zich bij de poort schuilhoudt verslaan.

De rest van het stadje wordt wakker geschud wanneer een monster het stadje binnenvalt, de inwoners wisten namelijk helemaal niet dat er zo een monsters buiten de muren bestonden. Aan de protagonist om dit monster en de andere monsters te verslaan en een uitgang te zoeken naar de buitenwereld.

Bekijk de nieuwe gameplaybeelden hieronder:

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie