Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe gameplaybeelden van Little Town Hero

Geniet van maar liefst 20 minuten aan nieuwe beelden!

Geniet van maar liefst 20 minuten aan nieuwe beelden!

Little Town Hero gaat over een stad die compleet geïsoleerd is van de buitenwereld. De enige uitweg is een poort die hevig beschermd is door vijanden. Iedereen in de stad accepteert dit behalve één iemand, de protagonist. Hij wilt namelijk de buitenwereld zien en het kwaad dat zich bij de poort schuilhoudt verslaan.

De rest van het stadje wordt wakker geschud wanneer een monster het stadje binnenvalt, de inwoners wisten namelijk helemaal niet dat er zo een monsters buiten de muren bestonden. Aan de protagonist om dit monster en de andere monsters te verslaan en een uitgang te zoeken naar de buitenwereld.

Bekijk de nieuwe gameplaybeelden hieronder: