Murder by Numbers komt naar de Switch

Los puzzels op en overhoor getuigen in deze nieuwe game.

Uitgever The Irregular Corporation en ontwikkelaar Mediatonic hebben bekend gemaakt dat Murder by Numbers volgend jaar naar de Switch komt. In de game, die volledig in de stijl is van de jaren negentig, los je nonogram puzzels op welke je gebruikt als bewijsmateriaal. Door getuigen te overhoren zul je achter de waarheden komen van dit moordmysterie.

De muziek wordt verzorgd door Masakazu Sugimori (Bekend van onder andere: Phoenix Wright: Ace Attorney, Viewtiful Joe en Ghost Trick: Phantom Detective). Bekijk de aankondigingstrailer hieronder.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Geef een reactie