Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Uitgebreide Japanse trailer voor Luigi’s Mansion 3

Luigi's Mansion artwork
Het griezelen kan bijna beginnen...

Het griezelen kan bijna beginnen…

Over een precies drie weken is het Halloween, een dag die dit jaar extra speciaal is voor Nintendo-fans. Nintendo brengt diezelfde dag namelijk het derde deel in de Luigi’s Mansion-serie uit voor Nintendo Switch. Op het Japanse YouTube-kanaal van Nintendo is een nieuwe, uitgebreide trailer geüpload voor de aankomende game met Luigi in de hoofdrol.

De trailer toont onder andere stukjes van het verhaal, dat zich dit keer afspeelt in een gigantisch hotel, de Last Resort genaamd. Luigi zal zijn angsten moeten overwinnen om Mario, de Toads en Prinses Peach te bevrijden uit de klauwen van King Boo. Daarnaast laat de trailer de nieuwe multiplayermogelijkheden zien. De volledige game kan met twee spelers worden gespeeld, waarbij speler één Luigi bestuurt en de ander Gooigi, een nieuwe uitvinding van professor E. Gadd. Tevens worden de overige nieuwe multiplayerstanden getoond, waar tot acht spelers samen kunnen spelen.

De nieuwe, Japanse overzichtstrailer kun je hieronder bekijken. Luigi’s Mansion 3 verschijnt op 31 oktober voor Nintendo Switch.