Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Stranded Sails – Explorers of the Cursed Islands krijgt Developer Overview

Een video waarin de ontwikkelaars laten zien of deze game iets voor jou is.

Een video waarin de ontwikkelaars laten zien of deze game iets voor jou is.

Stranded Sails – Explorers of the Cursed Islands is een open wereld, ontdekkings – en farming avontuur. Als zoon/dochter van de kapitein ga je een grote reis tegemoet, totdat het schip kapot gaat en jij met je bemanning aanspoelt op een groep eilanden. Het is aan jou de taak om deze eilanden te ontdekken en je bemanning te herenigen.

In Stranded Sails – Explorers of the Cursed Islands moet je de eilanden ontdekken, vissen, gewassen kweken, koken en vijanden verslaan. Ook moet je je eigen kamp opzetten, waar je alle voorbereidingen treft om op avontuur te gaan. Daarnaast verzorg je je bemanning hier door te koken en een onderdak voor ze te bouwen.

Vandaag hebben de ontwikkelaars van Lemonbomb Entertainment een Developer Overview vrijgegeven van deze nieuwe game. In deze video kun je natuurlijk nog veel meer details vinden over de game. Ook kun je zien hoe de game eruit ziet.

Stranded Sails – Explorers of the Cursed Islands is vanaf 17 oktober verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.