Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo deelt roadmap Daemon X Machina

De eerste update is vanaf vandaag te downloaden!

De eerste update is vanaf vandaag te downloaden!

Daemon X Machina is sinds 13 september uit voor de Nintendo Switch. Vandaag heeft Nintendo een roadmap vrijgegeven, waarin te zien is wanneer welke gratis update voor Daemon X Machina uitkomt. De eerste vier updates zijn hierin te zien, maar er komt nog meer aan!

De eerste update brengt een nieuwe spelstand met zich mee, namelijk de versus-stand. In deze nieuwe spelstand kun je het opnemen tegen één tegenstander, of kun je het samen met iemand anders opnemen tegen twee tegenstanders. Dit kan via zowel internet als lokaal draadloos. Ook zullen er wereldwijde klassementen beschikbaar zijn. Deze update is vanaf vandaag al te downloaden.

Begin november komt er een nieuwe update uit die een samenwerking bevat. Hierdoor komt er nieuwe Outer- en Arsenal-content beschikbaar met een speciaal thema.

Eind november komt er nieuwe content uit voor de game, namelijk coöpmissies. Hierdoor krijg je nieuwe Immortal-bazen die je kunt verslaan, nieuwe wapens en nieuwe Arsenal-onderdelen. Mochten deze nieuwe coöpmissies nog niet genoeg zijn, komt er ergens in december nog een update uit die nieuwe coöpmissies met nieuwe doelen met zich meebrengt. Ook bij deze update krijg je uiteraard weer nieuwe wapens en nieuwe Arsenal-onderdelen.