Yooka-Laylee and the Impossible Lair krijgt launch trailer

Yooka en Laylee zijn terug in een gloednieuw platformavontuur!

Sinds gister is het voor iedereen mogelijk om aan de slag te gaan met een nieuw platformspel genaamd Yooka-Laylee and the Impossible Lair. Het spel dat is ontwikkeld door Playtonic Games en is uitgegeven door Team17 bevat buiten de 2.5D levels om ook een 3D-overworld waarin je kleine puzzels oplost om zo naar het volgende level te gaan.

In Yooka-Laylee and the Impossible Lair nemen Yooka en Laylee het opnieuw op tegen Capital B, maar dit keer wel met een ander doel. Het is namelijk de bedoeling om in elk level de Royal Beettalion Guard van koningin Phoebee te redden. Echter hoef je dit niet te doen, maar het wordt hierdoor wel makkelijk om het level, the Impossile Lair, te voltooien.

Ben je benieuwd geworden naar dit spel? Bekijk dan de onderstaande trailer.

Weet je nog niet zeker of dit spel iets voor jouw is? Klik dan hier om onze review te lezen.

Geef een reactie