Galarian Ponyta komt exclusief naar Pokémon Shield

Vorige week werd Galarian Ponyta onthuld middels een livestream. Vandaag kregen we wat meer informatie over deze Pokémon.

Hoewel er officieel nog geen nieuwsbericht was gepubliceerd was iedereen het er over eens. De mysterieuze Pokémon die voorbij kwam in de livestream was een Galarian Ponyta. Inmiddels is dit ook door Game Freak zelf bevestigd.

In het Japanse tijdschrift Famitsu bracht onderstaande afbeelding naar buiten. Daarin kunnen we zien dat de eerder getoonde Sirfetch’d naar Pokémon Sword komt. De Galarian Ponyta is de tegenhanger van dit monster in Pokémon Shield.

Naast het feit dat deze Pokémon exclusief wordt hebben we nog wat andere informatie gekregen. Zo weten we nu dat geen Fairy type wordt. Ook een Ghost type is het niet geworden. Uit bovenstaande informatie blijkt namelijk dat het een Psychic type gaat worden.

Verder heeft Galarian Ponyta een nog nooit eerder getoonde ability. De “Pastel Veil” ability zorgt ervoor dat deze Pokémon niet gevoelig is voor vergiftigingen. Sterker nog, ook Pokémon met wie hij samen vecht zijn beschermd.

Over een ruime maand liggen beide Pokémon spellen in de winkel. Ben jij er al uit welke van de twee je in huis gaat halen?

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

3 gedachten over “Galarian Ponyta komt exclusief naar Pokémon Shield

Geef een reactie