Eric Barone praat over Stardew Valley 1.4 update

Wanneer de update uitkomt is nog niet bekend maar toch geeft ontwikkelaar Eric Barone al een toelichting. Lees hier wat we kunnen verwachten.

Stardew Valley verscheen voor het eerst in 2016, een jaar later kwam het naar de Switch. Deze simulatie game werd vanaf het begin al ontzettend goed ontvangen. Dat terwijl hij helemaal gemaakt is door slechts een persoon. Deze ene persoon, Eric Barone, is nu bezig met een hele grote update.

Dat de update gigantisch wordt blijkt wel als we Barone horen praten. Zelf noemt hij de 1.4 update namelijk de “alles update”. In deze update zal (bijna) alles aangepakt worden. Zo zullen er heel veel quality of life updates zijn. Dit zijn kleine aanpassingen die het speelplezier moeten bevorderen.

Naast deze kleine verbeteringen zullen er ook heel veel nieuwe dingen toegevoegd worden. Wat voor nieuwe dingen we precies kunnen verwachten wilde Barone nog niet vertellen. Maar als we kijken naar eerdere updates dan zien we dat er steeds behoorlijk wat werd toegevoegd.

Een interessante update dus om naar uit te kijken, zodra we meer weten over de 1.4 update van Stardew Valley laten we dit natuurlijk weten. Tot die tijd kan je aan de slag met versie 1.3. Deze kan je nog tot en met zondag met een leuke korting kopen in de Nintendo eShop.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Eric Barone praat over Stardew Valley 1.4 update

Geef een reactie