Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sword Art Online: Fatal Bullet update in de aantocht

Sword Art Online: Fatal Bullet krijgt een update!

Sword Art Online: Fatal Bullet krijgt een update!

Bandai Namco heeft onlangs aangekondigd dat Sword Art Online: Fatal Bullet binnenkort een gratis update zal krijgen. De update zal, als het goed is, deze winter uitkomen en zal twee nieuwe personages bevatten, namelijk Ronye en Tiese van Sword Art Online: Alicization. Het hoofdpersonage van de game, welke je zelf mag maken, zal dan de mogelijkheid krijgen om zich voor de doen als deze twee personages.

Zie hieronder een in-game screenshot van de twee hiervoor genoemde personages en een kort overzichtje van de game:

Word de held van Gun Gale Online in de nieuwste game in de Sword Art Online reeks. Betreed de veelzijdige omgevingen van Gun Gale Online, vol unieke en realistische designs die uit een sci-fi-film lijken te komen en talloze andere wapens en vechtstijlen om uit te kiezen. Ontmoet personages uit de originele Sword Art Online-romans, anime en vorige games, terwijl je de wereld verkent. Speel als een nieuw pesonage dat je zelf kan ontwerpen, vecht met nieuwe wapens en pas de gameplay verder aan door nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

  • Welkom in de World of Guns – Gun Gale Online, de online gamewereld gekend uit Sword Art Online II wordt prachtig weergegeven met verschillende landschappen om te ontdekken in een geheel nieuw verhaal, dat is geschreven onder het toezicht van de maker van de serie, Reki Kawahara
  • Prachtige visuals – Verdwaal in een levensechte wereld, ontwikkeld door Dimps met realistische omgevingen en texturen, mogelijk gemaakt door Unreal Engine 4
  • Vriend of vijand – Neem het samen met je vrienden via de co-op modus op tegen taaie bazen, die je alleen nooit zou kunnen verslaan of speel online in hectische 4-tegen-4 gevechten
  • Realistische wapens – Talloze unieke en prachtig vormgegeven wapens om uit te kiezen en unieke vaardigheden om te leren

Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition is vanaf nu beschikbaar in de Nintendo eShop voor €59,99,-.