Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe video toont The Bradwell Conspiracy in actie

Met de naderende release aankomende donderdag krijgen we nieuwe gameplay footage te zien.

Met de naderende release aankomende donderdag krijgen we nieuwe gameplay footage te zien.

The Bradwell Conspiracy werd eerder dit jaar aangekondigd door de gloednieuwe ontwikkelaar A Brave Plan en zal vanaf aankomende donderdag beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch. In onderstaande video kun je ruim een half uur aan beeldmateriaal bekijken.

The Bradwell Conspiracy draait om een enorme explosie welke plaatsvindt in het museum waar jij op dat moment bent. Om het nog vreemder te maken, kom jij vervolgens in een onbekende ondergrondse locatie uit. Aan jou de taak om te ontsnappen en te ontdekken wat er nu allemaal aan de hand is. Dat doe je onder andere door samen te werken met een medewerker van het museum die nu ook vast zit. Communicatie met elkaar op afstand speelt in de game een belangrijke rol.