Nieuwe trailer Ring Fit Adventure

Het spel komt over iets meer dan een week uit, maar vandaag heeft het weer een nieuwe trailer gekregen.

Nintendo heeft vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven van Ring Fit Adventure. Het motto van deze nieuwe trailer is “Adventures that keep you moving”, wat gelijk duidelijk wordt in onderstaande trailer. Diverse mensen maken namelijk verschillende avonturen mee met hun karakter door sport oefeningen te doen.

Ring Fit Adventure is een spel waarbij je met behulp van 2 accessoires, de Ring-Con en de beenband, diverse sport oefeningen moet doen. Door deze oefeningen uit te voeren, kun je meer dan 20 werelden ontdekken en verschillende monsters verslaan. Ook bevat deze game minigames en je kunt een persoonlijk fitness programma samenstellen.

Ring Fit Adventure komt op 18 oktober uit, samen met de accessoires.

Jerry

Heya! Ik ben Jerry en ik ben 23 jaar oud. In het dagelijks leven studeer ik Business Analytics. Daarnaast ben ik een echte Nintendo collector. Ik hou van adventure games en RPG's. Mijn favoriete game series zijn The Legend of Zelda en Pokémon.

Eén gedachte over “Nieuwe trailer Ring Fit Adventure

Geef een reactie