Yo-Kai Watch 1 krijgt nieuwe gameplaybeelden

Welke Yo-kai zullen we dit keer aantreffen?

Meerdere nieuwe beelden van de nieuwe Switch-versie van Yo-Kai Watch 1 zijn opgedoken. In Yo-Kai Watch 1 kom je in aanraking met verschillende monstertjes genaamd ”Yo-Kai’. Deze Yo-Kai zorgen normaal voor allerlei problemen in de echte wereld maar alsof dit nog niet erg genoeg was, slaan ze door iets ook nog op hol! Aan het hoofdpersonage, Nathan, de taak om de oorzaak te vinden voor dit Yo-Kai probleem. Samen met een team van Yo-Kai gaat hij de strijd aan tegen het kwaad.

Bekijk de nieuwste Yo-Kai Watch 1 gameplaybeelden hieronder :

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie