Spirit Hunter: NG footage

Ontdek een stad waar urban legends tot leven komen

Er zijn nieuwe gameplaybeelden opgedoken van Spirit Hunter: NG footage in de livestream van Aksys Games.

In dit Visual Novel/horrorspel kom je genoeg monsters en spoken tegen die je misschien kent van urban legends. Je speelt als een jongen die zijn kleine zusje kwijt is in een grote stad vol met vreemde wezens. Naarmate je de stad ontdekt zul je veel kritieke keuzemomenten tegenkomen die het verhaal op zowel een slechte als goede manier kan beïnvloeden. Kun jij je zusje weer terugvinden in deze stad met urban legends?

Bekijk de livestream hieronder:

Spirit Hunter: NG is op 10 oktober 2019 beschikbaar in de eShop.

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie