Help Will Come Tomorrow trailer

Overleven in de Siberische wildernis.

Een trailer is online gezet voor Help Will Come Tomorrow, een nieuwe story-driven rescource managment game. De game werd vorige week aangekondigd door uitgever Klabater en ontwikkelaar Arclight Creations, en komt begin 2020 naar de Switch. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Help Will Come Tomorrow speelt zich af in de Siberische wildernis, waar een groep passagiers een mysterieuze treincrash op de Trans-Siberische spoorlijn overleeft hebben. Het is aan jouw om mensen van verschillende klassen in leven te houden, waar ze naast de ijskoude winter ook te maken hebben met hun eigen zwaktes, sterktes en vooroordelen tegen anderen. Kun jij de groep in leven houden?

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie