2016 Joy-Con designs zagen er een stuk anders uit

Drie eerdere Joy-Con designs zijn opgedoken

Een product heeft altijd meerdere fases voordat deze daadwerkelijk als eindproduct uit de fabriek komt rollen. Een van deze fases is de design fase waarin er veel verschillende factoren meespelen. Bij de Joy-Con is het belangrijk dat deze goed in de hand ligt en natuurlijk goed past bij de Nintendo Switch.

Eerdere versies van de Joy-Con, die ontdekt zijn door LetsGoDigital, laten zien dat deze console er misschien heel anders uit had kunnen zien. Zo zijn de plaatsing van de knoppen anders en is het design van de Joy-Con bij een veel breder gemaakt.

LetsGoDigital heeft enkele mockups gemaakt gebaseerd op deze design-omschrijvingen, deze zijn hieronder te bekijken :

De originele design-omschrijvingen kun je hier , hier en hier bekijken

Bron

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

3 gedachten over “2016 Joy-Con designs zagen er een stuk anders uit

Geef een reactie