Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon livestream duurt nog maar vijf uur

Lees hier wat je vannacht hebt gemist.

Vanaf gisterenmiddag 15.00 kan je kijken naar een Pokémon livestream. Lees hier wat er de afgelopen 19 uur allemaal al voorbij is gekomen.

Het was een nieuwe zet van Game Freak en The Pokémon Company. Om nieuwe Pokémon te introduceren en een nieuw gebied te introduceren laten ze een 24 uur lange livestream zien. In deze livestream kan je kijken naar Glimwood Tangle.

Als je al naar de livestream hebt gekeken zal je zien dat er niet heel veel gebeurd. Voor het grootste deel kijk je gewoon naar een statisch plaatje. Toch komen er af en toe wat Pokémon voorbij lopen. Ook kan je in de achtergrond geluiden horen van diverse Pokémon. Hieronder een korte samenvatting met wat er al voorbij is gekomen.

Pikachu begon de stream…

Net na de start van de livestream zagen we een Pikachu voorbij lopen. Het icoon van Pokémon moest natuurlijk als eerste voorbij komen. Even later zagen we verschillende morelull in beeld verschijnen, deze zullen dus ook in de games zitten.

…gevolgd door een groep Morelull…

Ook was er kort een staart van een nog onbekende Pokémon te zien en kon je het geluid van Phantump horen. Dit kwam allemaal voorbij in het eerste halfuur, daarna werd het wat rustiger.

Na ruim twee uur kregen we de volgende Pokémon te zien. Impidimp liep even door het beeld heen. Niet veel later zagen we ook opnieuw een mysterieuze Pokémon aan de rechterkant in beeld verschijnen. Echt een goed beeld kregen we helaas niet.

… en even later een Impidimp.

Nadat we weer een uur later ook een Cottonee in beeld kregen was het weer even wat rustiger. Om negen uur ’s avonds was de schreeuw van een Ponyta te horen maar deze Pokémon was niet in beeld. Wel kwam nog enkele keren de nieuwe Pokémon voorbij. Ook dit monster lijkt wat weg te hebben van een paard. Zou het hier om een Galar Ponyta gaan?

In de vroege ochtend kregen we een nog beter beeld van deze nieuwe Pokémon. Mocht je hem gemist hebben zullen we hieronder een screenshot uit de stream plakken. Wat denk jij, is dit een geheel nieuwe Pokémon of toch een Galarian form? Laat het ons weten in de reacties.

Wie is deze Pokémon?

De livestream duurt nog tot drie uur vanmiddag en is te bekijken via YouTube of Twitch.