Nieuwe Pokémon Sword/Shield concept art

Bekijk de art hier!

Game informer heeft een aantal nieuwe concept afbeeldingen online gezet van Pokémon Sword en Shield. De afbeeldingen laten verschillende dingen zien, waaronder omgevingen, game concepten en andere ideeën. De meeste hiervan zijn getekend door ontwikkelaars die een concept probeerden te visualiseren of een schets maakte van een omgeving, bijvoorbeeld toen er een paar in Engeland waren. De volledige beschrijving kun je hier lezen.

Pokémon Sword & Pokémon Shield verschijnen 15 november op de Switch.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie