Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Lethis: Path of Progress krijgt releasedatum

De klassieke stedenbouwer komt eind deze maand naar de Nintendo Switch.

De klassieke stedenbouwer komt eind deze maand naar de Nintendo Switch.

Lethis: Path of Progress werd onlangs aangekondigd voor Nintendo’s hybride console en is een ode aan de klassieke citybuild-games uit de jaren ’90. De game speelt zich af in een victoriaans universum met de naam Lethis. Het is de bedoeling om hier een succesvolle stad op te bouwen. Huisvesting voor je inwoners, water en elektriciteit zijn hierbij slechts enkele dingen om rekening mee te houden.

Triskell Interactive heeft laten weten dat de game op 24 oktober naar de Nintendo Switch komt. Naast een freeplay mode zitten er ook verschillende missies in het spel. Hiermee kun je het spel leren kennen en nog beter worden in het managen van je stad. Lethis: Path of Progress zal 19,99 euro gaan kosten in de eShop. De bijbehorende launch-trailer kun je hieronder bekijken.