Eternal komt volgende week naar de Switch

Met Cross-platform support.

Dire Wolf kondigde eerder al aan dat de populaire free-to-play card game Eternal naar de Switch zou komen, maar een releasedatum bleef vooralsnog uit. Deze is vandaag bekend gemaakt: Eternal zal vanaf 8 oktober op de Switch te spelen zijn. Een trailer kun je alvast hieronder bekijken.

Eternal zal vanaf dinsdag te spelen zijn en bied Cross-platform support met PC, mobiel, tablets en XBOX . Je zult dus gewoon met je oude account op de Switch kunnen inloggen, maar let op: gems die je koop in de Switch versie zul je alleen in de Switch versie kunnen gebruiken. Ook worden deze niet geïmporteerd vanuit oude accounts.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie