Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Untitled Goose Game meer dan 100,000 keer verkocht

De verkoop cijfers van Untitled Goose Game zijn ganstastisch!

De verkoop cijfers van Untitled Goose Game zijn ganstastisch!

Twee weken geleden verscheen het spel Untitled Goose Game. Het was een spel wat al voordat het uitkwam een soort cultstatus had verworven. Het concept is net zo simpel als geniaal, kruip in de huid van een gans en val mensen lastig!

In onze review kon je al lezen dat dit spel enorm vermakelijk is. Reviewer Robin is niet de enige die er zo over denkt. Het spel is in middels al meer dan 100,000 keer verkocht! Daarnaast zijn er al ontzettend veel memes met de bekende gans verschenen. Hierdoor is het spel snel bekend geworden bij het grote publiek.

Ontwikkelaar House House is uiteraard erg blij met het succes. In een reactie gaven ze aan dat ze nu zo lang als ze willen games kunnen blijven maken. Wie weet komt er ooit nog wel een vervolg van deze onwijs grappige game.

Hoevaak Untitled Goose Game op de Switch verkocht is en hoeveel verkopen op de PC zijn gedaan is niet bekend. Wel is het zo dat het spel al sinds de release erg hoog in de ranglijsten staat. En met deze enorme populariteit zal dat nog wel even zo blijven!

Heb jij het spel al gedownload? Vandaag is de laatste dag dat hij in de aanbieding is. Koop het spel nu voor slechts €14,99 in plaats van €19.99!