Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Switch update 9.0.1 verhelpt fouten en Switch Lite probleem(pje)

Nintendo heeft een nieuwe update voor de Switch uitgebracht.

Nintendo heeft een nieuwe update voor de Switch uitgebracht.

Je kunt nu je Switch bijwerken naar versie 9.0.1. Daarmee wordt een probleem verholpen dat fouten veroorzaakte tijdens het spelen. Daarnaast werd bij het instellen van een Switch Lite gevraagd om de Joy-Con te verwijderen, wat natuurlijk niet kan. Dit is nu verholpen.

Zoals gebruikelijk noemt Nintendo ook verbeterde stabiliteit en een verbeterde gebruikerservaring. Als jouw Switch zelf nog niet heeft aangeboden om de update te doen, kun je de update downloaden door naar “System settings” te gaan, helemaal naar onderen te scrollen naar “System” en dan te kiezen voor “System update”.

Heb jij problemen gehad die verholpen zijn met deze update?