Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Blizzard beantwoordt vragen over Overwatch voor Switch

Heb je een vraag voor het ontwikkelaarsteam van Overwatch? Dan is dit je kans om hem te stellen!

Heb je een vraag voor het ontwikkelaarsteam van Overwatch? Dan is dit je kans om hem te stellen!

Krijgt Overwatch crossplay? Kun je je voortgang van de Playstation 4, Xbox One of PC meenemen naar de Nintendo Switch? Krijgt de Switch-versie van Overwatch unieke skins, zoals bijvoorbeeld een Donkey Kong skin voor Winston? Nintendo UK heeft onderstaande tweet de wereld ingebracht waarin je als antwoord op de tweet vragen kunt stellen aan het ontwikkelaarsteam over Overwatch. Bovenstaande vragen zijn voorbeelden die anderen al hebben gevraagd, maar zelf kun je natuurlijk ook jouw eigen vraag insturen. Deze vraag hoeft niet alleen over de Switch-versie te gaan, maar kan ook gaan over jouw favoriete held of een bepaald level. Uiteindelijk zal Nintendo UK een selectie maken welke vragen ze daadwerkelijk aan het ontwikkelaarsteam zullen stellen.

In Overwatch heb je meerdere modi waarin je strijdt met en tegen anderen om een bepaald doel te behalen en zo te winnen. Je hebt de keuze uit meerdere helden met elk hun eigen kracht. Zo is de één bestemd om te schieten en is de ander juist om support te geven aan de rest van je team.

Overwatch: Legendary Edition komt op 15 oktober 2019 uit voor de Nintendo Switch en zal €39,99 gaan kosten. De game komt in de eShop beschikbaar en zal als een code in een doosje te koop zijn.