Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Legend of Zelda: Link’s Awakening verbreekt verkooprecord

Stem jij misschien wel op deze game?

De nieuwste Zelda-titel voor de Switch presteert enorm goed.

De nieuwste Zelda-titel voor de Switch presteert enorm goed.

Onlangs werd al bekend dat The Legend of Zelda: Link’s Awakening tot nu toe de snelst verkopende Switch-game in de UK was in 2019. Hetzelfde geldt nu ook voor heel Europa want ook daar is het de snelst verkopende titel op de hybride console van Nintendo tot nu toe in 2019. Dit nieuws heeft Nintendo vandaag via Twitter bevestigd. In de eerste 72 uur zijn er meer dan 430.000 stuks verkocht binnen heel Europa.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening is een remake van het origineel dat destijds op de Game Boy verscheen. De game doet het niet alleen op het gebied van verkoopcijfers goed, ook door de media wordt de titel veelal lovend ontvangen. Wij gaven het spel een 9,5 in onze review.

Een net verschenen review-trailer kun je hieronder bekijken.