Switch versie van Pine wederom uitgesteld

De Nederlandse ontwikkelaars van Twirlbound hebben hun game wederom uit moeten stellen. De game zal nu ergens in November verschijnen.

Eerder dit jaar schrijven we al dat Pine de augustus release niet gehaald had. Het spel was toen verschoven naar 10 oktober om er voor te zorgen dat spelers een geweldige ervaring zouden hebben. Het creëren van die ervaring duurt blijkbaar wat langer dan gepland. Het spel is opnieuw uitgesteld.

De ontwikkelaars schrijven dat ze een stabiele versie van het spel uit willen brengen. Zonder bugs of andere onverwachte problemen. Om dat voor elkaar te krijgen hebben ze een aantal weken langer nodig dan gepland. Ook zeggen ze dat het process van goedkeuren door Nintendo langer duurt dan ze in eerste instantie gepland hadden.

Omdat ze zeker willen zijn dat hun volgende releasedatum gehaald kan worden houden ze dit nog een beetje vaag. Ze zeggen het spel ‘ongeveer een maand’ uit te stellen. We kunnen er dus vanuit gaan dat het spel ergens in november verkrijgbaar zal zijn. Waneer de ontwikkelaars een definitieve datum bekend maken zullen we deze natuurlijk delen.

Tot slot bieden de ontwikkelaars nog hun excuses aan voor de vertraging. Hoewel het spel behoorlijk vertraagd is benadrukken de ontwikkelaars dat hierdoor wel een goede kwaliteit kan worden gegarandeerd.

Begrijp jij de keuze van de ontwikkelaars om de game nog wat langer uit te stellen? Of zie je liever een game die alvast wordt uitgebracht en dan met behulp van patches soepeler gaat draaien?

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie