Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Kart Tour krijgt eerste content update

Haal je prijzen op en begin te strijden in een nieuwe cup!

Vorige week verscheen Mario Kart Tour. Een week later staat de eerste update al klaar. Deze week ga je vol gas door… New York, alweer.

Vandaag is het tweede deel van de New York Tour begonnen in Mario Kart Tour. Het eerste deel is daarmee ten einde gekomen. Heb je de afgelopen weken veel gespeeld dan zal je wat prijzen verdiend hebben met de cup. Afhankelijk van je plek kreeg je diamanten of andere leuke in-game voorwerpen.

Uiteraard is er ook meteen een nieuwe cup gestart. De komende week kan je strijden voor de hoogste score in de Toad Cup. Deze bestaat uit Toad Circuit, Shy Guy Bazaar en Yoshi Circuit R. Wederom zijn er leuke prijzen te verdienen als je volgende week woensdag bovenaan staat in het klassement.

Ook de pijp waaruit je nieuwe coureurs, karts of vleugels krijgt is vernieuwd. De drie bijzondere items van vorige week zijn daarmee niet langer te verkrijgen. Deze week maak je kans op nieuwe prijzen, waaronder het muzikale Mario karakter.

Tot slot staan er deze week ook weer een stapel nieuwe challenges voor je klaar. Deze keer moet je flink aan de slag op mini turbo’s te doen, groene schilden te gooien, geiten omver te rijden en nog vele andere opdrachten. Gelukkig zijn ook de challenges van de eerste week nog speelbaar. Heb je die nog niet allemaal gehaald, dan heb je nog zes dagen om je bingo kaart compleet te maken.

Ben jij nog fanatiek Mario Kart Tour aan het spelen of is de lol er na de eerste week wel weer vanaf? Laat het ons weten in de reacties.