Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

My Hero One’s Justice 2 aangekondigd

Bandai Namco brengt het vervolg op My Hero One’s Justice onder andere naar de Nintendo Switch.

My Hero One’s Justice 2 zal in 2020 naar de PlayStation 4, Xbox One, Switch, en pc komen. Bandai Namco heeft hiermee de opvolger van My Hero One’s Justice aangekondigd. De game is gebaseerd is op de populaire anime en manga My Hero Academia.

My Hero One’s Justice 2 is een 3D vechtgame waarbij gamers uit een groot rooster van helden en schurken een team van 3 vechters moeten samenstellen. Spelers kunnen het vervolgens opnemen tegen de computer of online de strijd aan gaan tegen andere spelers. Het tweede deel houdt hetzelfde gevechtssysteem aan als het origineel. Enkele screenshots en een teaser trailer zijn hieronder te bekijken.