SNES-controller voor Switch nu te koop

Een tijdje terug werd hij al aangekondigd, nu is hij te koop. De speciale, draadloze SNES-controller voor al je klassiekers de Switch.

Een tijd terug maakte Nintendo bekend dat er nog meer klassiekers naar de Switch kwamen. Naast de NES games zijn er sinds het begin van deze maand ook SNES games op de Switch te vinden. Je kan deze uiteraard gewoon spelen met de Joy-Con maar Nintendo zou Nintendo niet zijn als ze gene speciale controller uit zouden brengen.

We zagen dit eerder al bij de NES controller. Deze kreeg veel commentaar omdat ze opgeladen moesten worden door ze op het Switch systeem te schuiven. Dit zag er raar uit en het systeem in het dock zetten ging daardoor niet altijd even makkelijk. Nintendo heeft naar deze kritiek geluisterd. De zojuist uitgebrachte SNES controllers zijn op te laden via een USB C kabel, net als de Switch zelf.

Wil je zo’n klassieke controller kopen, dan zal je wel Nintendo Switch Online lid moeten zijn. Evenals de vorige controllers zijn ook deze alleen beschikbaar voor leden. De prijs van een controller is €30,- daar komen dan nog €7,- verzendkosten bij.

Bestel je hem vandaag nog, dan zal hij ergens tussen 2 en 11 oktober verzonden worden.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

3 gedachten over “SNES-controller voor Switch nu te koop

Geef een reactie