Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win AI: The Somnium Files voor de Nintendo Switch (Verlopen)

Maak kans op de lovend ontvangen Switch-titel AI: The Somnium Files!

We hebben een nieuwe prijsvraag voor jullie klaar staan en deze keer maak je kans op de Switch-versie van AI: The Somnium Files. Deze game is het nieuwste meesterwerk van Uchikoshi, de schrijver van de geprezen Zero Escape-trilogie. In onze review sprak Robin al erg positief over het spel welke visual novel-elementen combineert met een soort escape rooms. Het eindcijfer: een welverdiende 9,3. Lijkt de game jou ook helemaal geweldig? Dan is dit je kans. Wij mogen in samenwerking met Rubber Road een digitaal exemplaar van de game verloten.

Hoe doe je mee? Om kans te maken reageer je op dit bericht alsmede op nog een ander forum- danwel nieuwsbericht op Daily Nintendo. Meedoen kan tot en met 1 oktober. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per PM of mail verstuurd. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.