Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ontdek nieuwe Pokémon uit de Galar regio!

Kijk 24 uur lang naar Glimwood Tangle.

Over anderhalve maand kunnen we aan de slag met Pokémon Sword & Shield. Heel veel weten we nog niet over de Pokémon in deze game. Maar daar komt verandering in.

Onlangs maakte Nintendo en de Pokémon Company namelijk bekend met een speciale liveshow te komen. Aanstaande vrijdag kan je vanaf 3 uur ’s middags 24 uur lang meekijken met een speciale camera. Deze camera staat opgesteld in “Glimwood Tangle” een mysterieus bos in de Galar regio.

Tijdens deze 24 uur kan je zien hoe het er in dit bos aan toe gaat. Wat voor planten groeien er, welke bomen staan er maar natuurlijk vooral: Welke Pokémon leven er?

In het persbericht wordt ook gezegd dat er verrassende dingen voorbij kunnen komen. Het is natuurlijk nog even afwachten wat dat wil zeggen. Zouden we de evolutie van de starters krijgen? Komen er nog meer Galarian forms voorbij? Of heeft Nintendo nog een hele andere verrassingen voor ons in petto? De tijd zal het leren!

Aanstaande vrijdag zal je de show op verschillende plekken kunnen volgen. Zo kan je hem zien op de officiele Pokémon website maar ook op Twitch. Welke update hoop jij voorbij te zien komen aanstaande vrijdag? Laat het ons weten in de reacties.