Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Link’s Awakening krijgt domino hommage

Krijg jij ook maar geen genoeg van Link's Awakening?

Het is inmiddels al een week geleden dat Link’s Awakening naar de Switch kwam. Sommige fans krijgen er maar geen genoeg van. Zo ook de Domino King.

Een van de weinige kritiekpunten op de remake van the Legend of Zelda: Link’s Awakening was de lengte van het spel. Een beetje gamer is er in een uur of tien wel doorheen. Natuurlijk heb je dan nog de uitdaging om het spel te doorlopen in hero modus. Dit geeft een geheel nieuwe uitdaging maar wel met hetzelfde verhaal.

Ben je klaar met de game dan kan je natuurlijk een andere game opstarten. De Domino King besloot echter wat anders te doen. Hij haalde een doos met bijna 40,000 steentjes van zijn zolder en begon te bouwen.

Het eindresultaat is erg indrukwekkend geworden. In een aantal losse werken worden diverse bekende punten uit het spel uitgelicht. Zo is er natuurlijk het logo van het spel. Ook de gehele ’trading sequence’ van het spel komt voorbij. Dit zijn de voorwerpen die je moet ruilen om uiteindelijk het magische vergrootglas te krijgen.

Wat ga jij doen als je het spel hebt uitgespeeld? Nog een keer opnieuw beginnen of ga je ook iets creatiefs doen om jouw liefde voor het spel te laten blijken. Laat het ons weten in de reacties!