[Gerucht] Toekomstige merchandise hint naar Diamond & Pearl remake

Ben je klaar om het weer op te nemen tegen Dialga en Palkia?

PokeShopper, dat bekend staat als een website voor Pokémon merchandise-enthousiasten, heeft wat opmerkelijks ontdekt. Verschillende fabrikanten (zoals Takara Tomy, Bandai) zijn bezig om Gen 4 Pokémon om te toveren tot nieuwe merchandise. Zo staan Pokémon zoals Dialga, Palkia, Arceus, Pachirisu en meer allemaal in het zonnetje.

Deze merchandise zal ergens in 2020 uitkomen, wat er op kan wijzen dat we niet héél lang meer hoeven te wachten op een remake van Pokémon Diamond en Pearl.

Toen Pokémon Let’s Go Pikachu / Eevee uitkwam gebeurde hetzelfde met Generatie 1 Pokémon. Hiervan was ook al vroeg bekend dat er nieuwe merchandise zou uitkomen die zich meer zou focussen op de eerste generatie. Zal de geschiedenis zich herhalen of is dit maar stom toeval: Wat denk jij?

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

4 gedachten over “[Gerucht] Toekomstige merchandise hint naar Diamond & Pearl remake

Geef een reactie