CASE: Animatronics komt volgende week naar de Switch

Fan van Five Nights at Freddy’s? Dan mag je deze game niet missen!

CASE: Animatronics is vanaf volgende week beschikbaar op de Nintendo Switch. Dat nieuws kwam nadat een vermelding voor de game plots opgedook op de Switch e-shop, waarbij de geplande release datum op 3 oktober staat. Een trailer van de game kun je alvast hieronder bekijken.

CASE: Animatronics is een first-person Stealth horror game, die zich afspeelt op een politiebureau. Jij speelt als John Bishop, een hardwerkende agent die tot diep in de nacht nog probeert zijn zaken op te lossen. Op een nacht wordt je echter gebeld door een oude “vriend” en veranderd een zoektocht naar de waarheid in een gevecht op leven of dood. Het politiebureau zit zonder stroom, de beveiliging is gehackt en alle uitgangen zijn afgesloten. En iets zit achter je aan…

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie