FIFA 20 Nintendo Switch Legacy Edition beelden

Benieuwd hoe de nieuwe FIFA eruit ziet op de Switch?

FIFA 20 is sinds gisteren beschikbaar voor alle platformen, al is die van de Switch wel iets anders dan andere. Op de Switch heet de game namelijk de “Legacy edition”, wat in dit geval betekent dat de versie heel veel op de 2019 versie lijkt. Wel zijn natuurlijk alle spelers en clubs actueel gemaakt.

Benieuwd hoe deze Legacy Edition eruit ziet? Hieronder kun je beelden bekijken. De beelden zijn wel in het Spaans.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

3 gedachten over “FIFA 20 Nintendo Switch Legacy Edition beelden

  • 28/09/2019 om 13:53
    Permalink

    Echt schandalig dat electronic arts niet gewoon een full scale FIFA game maakt vergelijkbaar met andere platformen. Is gewoon gemakzucht. Als je ziet wat voor titels andere ontwikkelaars naar de switch brengen, waarvan meesten dachten dat dat onmogelijk was (Witcher, doom) dan kan een volledige FIFA ook gemakkelijk worden gemaakt op de switch.

  • 29/09/2019 om 12:51
    Permalink

    Ik vind het inderdaad ook erg slecht, tenzij ze de prijs aanzienlijk lager hadden gehouden maar dat valt wel mee

Geef een reactie