Nieuwe beelden Northgard

Speciaal voor diegene die toch nog twijfelen.

Northgard, het nieuwste project van Shiro Games, is een aantal uur geleden verschenen op de Nintendo eShop. De game kost €35,- en is voor de liefhebbers zelfs in een fysieke versie te bestellen. De game bevat hierbij geen demo, het is dus best mogelijk dat je nog twijfelt of het nou wel een spel voor jou is. Daarom hebben wij hieronder een video waarin de eerste 17 minuten van de game geshowd worden. Dit maakt de keuze namelijk vaak al stukken makkelijker.

Zie hieronder de officiële beschrijving en de hiervoor genoemde beelden van de game:

Na jaren van onvermoeibare verkenningen hebben dappere Vikingen een nieuw land vol mysterie, gevaar en rijkdom ontdekt: Northgard. De dapperste Noormannen zijn op pad gegaan om deze nieuwe kusten te verkennen en te veroveren en geschiedenis te schrijven door verovering, handel of toewijding aan de goden.

Dat wil zeggen, als ze de wolven en ondode krijgers kunnen overleven die in het land ronddolen, vriendschap sluiten of vechten tegen de reuzen en de zwaarste winters overleven die het Noorden ooit heeft gezien.

  • Bouw je nederzetting op het nieuw ontdekte Northgard
  • Wijs je Vikingen verschillende rollen toe (boeren, krijgers, scheepslui, geleerden…)
  • Beheer je grondstoffen en overleef zware winters en meedogenloze vijanden
  • Breid je territorium uit met allerlei strategische mogelijkheden
  • Win op verschillende terreinen (verovering, roem, wijsheid, handel…)
  • Speel tegen je vrienden of tegen een AI met verschillende moeilijkheidsgraden en eigenschappen
  • Bestijg de ranglijsten en probeer de status van Noorse God te bereiken!

Northgard is vanaf nu beschikbaar in de Nintendo eShop. Heb jij hem al in huis?

Luciano

It's a secret to everybody!

Geef een reactie