Launch trailer Darksiders II Deathinitive Edition

Vanaf nu ook te spelen op de Switch!

De Darksiders II Deathinitive Edition is vanaf nu beschikbaar voor de Switch. Om dit te vieren heeft THQ een launch trailer online gezet, waarin de game nog even van zijn beste kant wordt laten zien. Deze trailer kun je hieronder bekijken.

Darksiders II Deathinitive Edition is een verbeterde versie van het origineel met onder andere verbeterde graphics en alle DLC die uitgekomen zijn. In dit deel ga je aan de slag met Death, die probeert de goede naam van zijn broer War te herstellen en de mensheid weer tot leven te wekken. Maar dit gaat natuurlijk niet zomaar, en je zult vele vijanden moeten verslaan, voorwerpen verzamelen en puzzels oplossen om dit voor elkaar te krijgen.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie