Releasedatum Cat Quest II bekend

Al komende maand komt de game naar de Nintendo Switch.

Enige tijd geleden kon je al lezen dat na het succes van het veelgeprezen Cat Quest de ontwikkelaars, The Gentlebros, hadden weer bij elkaar te komen om de wereld van Felingard uit te breiden. In het nieuwe deel zul je kunnen switchen naar een ander personage, een hond!

Vandaag is bekend geworden dat de game 24 oktober zal verschijnen in de eShop van de hybride console van Nintendo. Hieronder kun je de launchtrailer bekijken.

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

Eén gedachte over “Releasedatum Cat Quest II bekend

Geef een reactie