Mario Kart Tour nu te spelen

Start nu met racen op je mobiele telefoon of tablet.

Het is al een jaar geleden dat de nieuwste mobiele game van Nintendo is aangekondigd en het wachten is eindelijk afgelopen. Vanaf 10:00uur vandaag kun je de game namelijk spelen op iOS en Android, de afgelopen uren kon je de game alvast downloaden zodat je direct aan de slag kunt.

Mario Kart Tour is een free-to-play game en volgt na eerdere mobiele titels van Nintendo zoals Fire Emblem Heroes of Animal Crossing: Pocket Camp. In de game gaat het racen automatisch en je stuurt door je vinger naar links of rechts te bewegen op het scherm. In de game bestaat een race uit 2 rondjes, zijn er ook retro-tracks en is het aantal voorwerpen wat je kan dragen verschillend per personage. In de game kun je naast de retro-tracks ook door de straten van Parijs en New York onveilig maken.

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

5 gedachten over “Mario Kart Tour nu te spelen

Geef een reactie