Dit zijn de gacha rates in Mario Kart Tour

Wil je jouw favoriete karakter in Mario Kart Tour hebben, dan moet je flink investeren. Of heel erg veel geluk hebben! Lees hier hoe groot je kansen zijn.

Zoals in veel mobiele spellen zit er in Mario Kart Tour een omstreden verdien model. Met diamanten kan je nieuwe karakters, auto’s of vliegers krijgen. Deze diamanten kan je natuurlijk verdienen door (veel) te spelen maar deze kan je ook kopen.

Heb je een stapeltje diamanten verdiend of gekocht dan kan je nog niet kiezen wat je koopt. Je doet dan mee aan een loterij. Je levert wat diamanten in en krijgt een willekeurig item terug. Ben je benieuwd hoe groot de kans op jouw favoriete karakter is, kijk dan hieronder!

De items zijn onder te verdelen in drie verschillende categorieën: normaal, zeldzaam en extreem zeldzaam. De eerste categorie komt in ongeveer 5% van de gevallen voor. Met in het totaal 14 items in deze categorie is de kans dat je een van deze 14 items krijgt 70%. De zeldzame categorie komt in ongeveer 1% van alle gevallen voor. Dit zijn 20 items, in het totaal maak je dus 20% kans op een van deze voorwerpen.

Tot slot is er de extreem zeldzame categorie. Hierin zitten 10 voorwerpen die ieder ongeveer 0.3% kan hebben. Wil je al deze tien items hebben zal je dus extreem veel geluk moeten hebben. Daarnaast zijn er nog Spotlight voorwerpen. Op deze voorwerpen heb je steeds 1% kans.

Verdeling van de voorwerpen
 • Normaal
  • Koopa Troopa
  • Dry Bones
  • Baby Daisy
  • Shy Guy
  • Baby Peach
  • Birthday Girl Kart
  • Baby Mario
  • Bullet Blaster Kart
  • Mushmellow Kart
  • Pipe Frame Kart
  • Koopa Dasher Kart
  • Super Glider
  • Parachute Glider
  • Parafoil Glider
 • Zeldzaam
  • Donkey Kong
  • Toad
  • Bowser
  • Mario
  • Peach
  • Yoshi
  • Daisy
  • Diddy Kong
  • Toadette
  • Daytripper Kart
  • Mach 8 Kart
  • Soda Jet Kart
  • Barrel Train Kart
  • Turbo Yoshi Kart
  • Flame Flyer Kart
  • Super Blooper Kart
  • Flower Glider
  • Peach Parasol Glider
  • Bob-omb Parafoil
  • Shell Parachute Glider
 • Extreem zeldzaam
  • Dry Bowser
  • Metal Mario
  • Peachette
  • Musician Mario
  • B Dasher Kart
  • Badwagon Kart
  • Blue Badwagon Kart
  • Swooper Glider
  • Gold Glider
  • Bullet Bill Parachute Glider
 • Spotlight
  • Pauline
  • Yellow Taxi
  • Fare Flier

Welk van deze voorwerpen zou jij graag willen hebben in Mario Kart Tour? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

4 gedachten over “Dit zijn de gacha rates in Mario Kart Tour

 • 26/09/2019 om 01:48
  Permalink

  Ik zou graag van spotlight Pauline en de Yellow Taxi willen en van Extreem Zeldzaam Peachette, Dry Bowser, Musician Mario en Metal Mario.
  Dit is mijn Facebook verhaal over de game: Het is leuk maar… de besturing is hartstikke vervelend ik slinger vaak door naar rechts of Links, en veder de vervelende in-app-aankopen 🙄 het is ook veel te duur allemaal (bijvoorbeeld €2,29 dan krijg maar drie van die robijnen en je hebt er vijf nodig als je iets van die schietbuis wil krijgen en zelfs dan heb je niet altijd geluk), er zijn nu drie speciale dingen die je alleen kan bemachtigen in die schietbuis (alleen als die goud is krijg je iets speciaals), het personage: Pauline, de racecar: Yellow Taxi en de vlieger: Fare Glider, maar je moet maar net geluk hebben als je een van die drie wil bemachtigen (op de 000.000.001 kans of zoiets), ik heb de Fare Glider al maar ik wil Pauline en de Yellow Taxi, en het duurt nog zes dagen (tot 2 Oktober) en dan zijn ze weg 😞 en niet te vergeten die speciale gouden pas waar je maar twee weken gratis van kan genieten, en dan? Iets van vijf euro per maand.

 • 26/09/2019 om 02:15
  Permalink

  En waar is Luigi trouwens, hij staat op de banner maar volgens mij is hij nergens in de game te vinden, de Beta test had véél meer personage waaronder Rosalina, Baby Rosalina, de Koopalings en Luigi dus, écht waneer Mario Kart Tour zijn eerste groote (hopelijk) update krijgt hoop ik dat dit erin zit

  – Je kan nu een paar filmpjes per dag bekijken om robijnen mee te verdienen (het liefts vijf robijnen)

  – Vrienden in je vrienden lijst kunnen je nu gifts sturen en andersom ook, zoals in Pokémon Go, het spel krijgt straks multiplayer maar daar loop ik niet echt warm voor moet ik zeggen.

  – Veel meer personages: Luigi, Rosalina, alle Koopalings, Bowser Jr, Boo, Petey Piranha, King Boo, Baby Rosalina, Wario, Waluigi, Dixie Kong, Nabbit, Cappy, Piranha Plant, de Broodals (van Odyssey)
  En misschien Link, Inkling en Villager van Mario Kart 8/Deluxe als extreem zeldzame personages

  – Geen belachelijke prijzen voor robijnen (serieus wie heeft die prijzen bedacht en dan ook nog eens te weinig inhoud zoals drie robijnen) bijvoorbeeld €0,99 of €1,99 voor vijf robijnen zodat je in ieder geval een keer een prijs kan winnen in die prijs-buis

  – Iets hogere kansen om extreem zeldzame prijzen te winnen en voor een event zoals Pauline, de Glider en Kart nu MEER dagen om ze te winnen echt waar ZES!?

  –Fix asjeblieft die vreselijke besturing, ik slip random van links naar rechts, het is natuurlijk niet zoals de besturing van de Switch maar kom op ietsje beter mag wel, ik weet trouwens niet of ik de enige ben.

  – Echt waar als er iets is wat ik haat dan is het dat je geen banden meer kan verwisselen, breng de banden terug.

  – Niet zo heel erg noodzakelijk maar ik mis de anti-zwaartekracht van Mario Kart 8/Deluxe wel een beetje, het was cool om op de muren en het plafond te racen.

  – Meer Karts en Gliders

  – Ik vraag me af of ik iets vergeten ben…

  Ik hoop dat Nintendo dit straks leest (zal wel niet) en aantekeningen maakt

  • 26/09/2019 om 02:56
   Permalink

   – Oh ja en meer Items zoals de Cape Feather, Boo en de normale Super Star de je tijdelijk onoverwinnelijk maakt, als je een frenzy van drie items met een bepaald personage krijgt word je tijdlijk onoverwinnelijk net zoals de normale Super Star, maar volgens is het normale Super Star item niet in de game of misschien heb ik hem nog niet gezien.

Geef een reactie