Geanimeerde opening Indivisible vrijgegeven

De game komt dit jaar nog naar de Switch!

505 Games en Lab Zero Games hebben de geanimeerde opening van Indivisible vrijgegeven, een game gecreëerd door Studio Trigger en Titmouse. De video kun je hieronder bekijken.

Het heeft even geduurd voordat Indivisible een release datum kreeg ( de eerste melding dat de game naar de Switch zou komen komt alweer uit 2017) maar de game lijkt nu bijna klaar te zijn. Voor Steam en PS4 staat hij gepland op 8 oktober, voor de Switch gaat het nog iets langer duren.

Indivisible is een action role-playing game platformer, waarin je het verhaal volgt van Ajna, een meisje die op zoek gaat naar de waarheid achter haar mysterieuze krachten. Tijdens haar reis wordt ze vergezeld door verschillende unieke personages, welke haar nieuwe mogelijkheden geven om omgevingen te ontdekken en vijanden te verslaan.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Geanimeerde opening Indivisible vrijgegeven

Geef een reactie