Dragon Quest I+II+III boxart onthuld

De release blijft echter exclusief voor Azië.

Tijdens de laatste Nintendo Direct zijn de Switch-releases voor de eerste drie Dragon Quest-games aangekondigd voor Japan. Later werden ook een fysieke release voor heel Azië en een digitale release voor het Westen bevestigd. De fysieke release wordt vandaag even in het spotlicht gezet, want de officiële boxart is aangekondigd door Play-Asia.

De boxart is een combinatie van de artwork dat op de originele doosjes stond van de drie games. De fysieke release heeft Engelse taalopties, waardoor hij voor Westerse gamers goed te spelen is als ze de titel importeren. Wel zal je dan nog even moeten wachten, want in tegenstelling tot de digitale versies die aankomende vrijdag verschijnen, komt de fysieke versie pas later dit jaar uit.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Dragon Quest I+II+III boxart onthuld

Geef een reactie