Contra: Rogue Corps krijgt gratis extra content

Er zal genoeg te doen zijn!

Contra: Rogue Corps verschijnt volgende week op de Switch. Maar denk maar niet dat je hem snel hebt uitgespeeld, want in de maanden na de release zal de game gratis extra content krijgen. Dat heeft Director Nobuya Nakazuto door middel van een interview bekend gemaakt. In post-launch updates zullen meer missies en wapens geïntroduceerd worden, eveneens een verhoging van de huidige level cap.

De game krijgt daarnaast ook betaalde DLC en een season pass. In de season pass zitten de vier DLC’s die gepland staan, bestaande uit skins en in-game items.

Contra: Rogue Corps is een zogenaamde ‘third-person action game’ voor dubbele controller. Het spel zal met vier spelers speelbaar zijn, zowel online als via lokale multiplayer. Vanaf 26 september kunnen spelers met de titel aan de slag.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie