Tangle Tower beelden

Los een moord op in deze vreemde toren!

Gister nog kwamen we erachter dat Tangle Tower naar de Switch zal komen, en vandaag heeft IGN dat aangevuld met beelden van de game. Deze beelden kun je hieronder bekijken.

In Tangle Tower is er een moord gepleegd op de hoogste verdieping van de toren. Jij probeert uit te zoeken wie het gedaan heeft, en om daarachter te komen zul je moeten zoeken naar sporen, verdachten ondervragen en lastige puzzels oplossen. Kun jij de dader vinden?

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie