Demo Ori and the Blind Forest beschikbaar

Benieuwd naar de game? Download de demo!

Een demo voor Ori and the Blind Forest is nu te downloaden in de Switch E-shop. Via een aankondiging op hun website maakte Xbox Game Studios dat bekend, eveneens het feit dat je de game alvast kan pre-purchasen. De game is te spelen vanaf 27 september.

In Ori and the Blind Forest maak je een emotionele reis welke zich afspeeld in het bos van Nibel. Helaas gaat het niet goed met het bos omdat er een zeer krachtige storm een aantal verwoestende gebeurtenissen in gang heeft gebracht. Weet Ori genoeg moed te verzamelen om het bos te redden?

Benieuwd hoe de game eruit ziet op de Switch? Hieronder kun je beelden van de demo bekijken. Let wel op, het is de Franse versie van de game, dus de teksten zijn in het Frans.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

2 gedachten over “Demo Ori and the Blind Forest beschikbaar

Geef een reactie